Forside CV Undervisning Galleri Kunstmaler

Kunstmaler Laurent Auer

Præsentation af kunstmaler Laurent Auer.

Hos mennesket findes der to betydningsfulde verdener.

Den første er den materielle, som vi ser og rører, som vi hører og dufter. Dernæst findes en verden, som vi hverken kan berøre eller høre, men som vi af og til ser i vores drømme. Det er disse grænseløse og forskelligartede verdener, som jeg prøver at indfange og materialisere gennem billedet, for derefter at lade dem komme bedst muligt til deres ret med så meget omhu som muligt.

For det er nødvendigt, at disse indre billeder, som findes dybest inde i mig, er så klare som mulige, som et kamera, så godt tegnet og malet som muligt, så i forstår hvad der foregår og derved kan trænge dybest muligt ind i dem.
Selvom jeg anvender indviklede teknikker, beklager jeg ofte, ikke at kunne inddrage mere sandhed, flere bevægelser, lyde og dufte i dem. Hvis jeg kunne, ville jeg lave film for at vise jer disse verdener, som findes inde i os selv, og som ved første øjekast virker ulogiske på os, men som har en logik, som vores fornuft intet kender til.
Det vigtigste i disse malerier er ikke maleriet i sig selv, men billedernes følsomhed, som er hentet fra de åndelige verdener og synliggjort ved hjælp af maleriet.

Til sidst vil jeg sige, at jeg ikke maler malerierne til at dekorere indretning, selvom jeg prøver at male flotte og harmoniske malerier.
Jeg maler først og fremmest for at vise de indre veredens virkeligheder.